Bogholderi- og regnskabsassistent

TBsupport, Hadsten

Virksomhedsbeskrivelse:
TBsupport er en lille og dynamisk bogføringsvirksomhed i vækst, som udfører bogføring og andre regnskabs- og administrative opgaver, for små og mellemstore virksomheder i hele det Østjyske område. Kunderne er i alle brancher og har vidt forskellige behov. Vi bor i et kontorfællesskab sammen med 10 andre virksomheder.

Jobbeskrivelse:
Hverdagen hos os vil være afvekslende, med en del skift mellem kunderne, og vil hovedsageligt bestå af daglig bogføring, afstemning af kreditor/debitor/finans, momsafregning, fakturering, debitor rykkerprocedure, samt diverse administrative opgaver. Du vil få ansvaret for egen kundegruppe. Der kan også forekomme arbejdsdage som er ude hos kunden, derfor skal du have egen bil.

Fagligt:
Vi forventer, at du er rigtig god til bogføring, afstemning og regnskab og har praktisk erfaring fra lign. stilling, min. 2 års erfaring. Det vil være en fordel med erfaring i Excel og gerne kendskab til E-conomic. Det er vigtigt du er effektiv på tasterne samt kvalitetsbevidst omkring dit arbejde. Kontoruddannet, finanscontroller eller lign. fortrækkes.

Personligt:
Vi forventer, at du kan have flere opgaver i gang samtidig og trives i uformel arbejdsmiljø. Du er som person smilende, frisk, udadvendt og fleksibel. Det er vigtigt at du, som vores nye medarbejder tager ansvar for egne arbejdsopgaver og kundegruppe, da vi fortsat skal kunne levere et høj service niveau. Samtidig lægger vi stor vægt på menneskelige egenskaber og kompetencer, da et godt arbejdsmiljø er vigtigt for os.

Job:
Vi tilbyder et fuldtidsjob, 30-37 timer om ugen, med en lønramme efter kvalifikationer 160,00-180,00 kr. pr. time. Ansøgningsfrist er d. 23/2-2018. Ansøgninger sendes pr. mail. Samtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelse snarest muligt.

TBsupport ApS
Østergade 4, 1. sal
8370 Hadsten
Tina Bruun
Mail: [email protected]
Tlf: 50 99 49 32

Skriv til os!

Stor eller lille - Vi har løsningen til din virksomhed