OM OS OG VORES PASSION

TBsupport har serviceret virksomheder med bogholderi og administration siden 2010. Vi har en bred erfaring indenfor mange forskellige brancher, som du får stor glæde af. Vi bestræber os altid på at finde den rigtige løsning til hver enkelt kunde. Derfor er det vigtigt med en god kommunikation omkring dine forventninger og behov.

Vi er meget fokuseret på optimering af arbejdsgange og at kunden får det overblik der skal til for at have økonomisk tryghed og kunne vækste. Vi i TBsupport har gennem tiden erfaret hvor stor en forskel det kan gøre for en virksomhed når der optimeres på arbejdsgange og tidsforbruget på administration mindskes.

Vi gennemgår løbende vores kunders arbejdsgange og laver forslag til forbedringer når vi kan se det har en positiv effekt. Vores mission er at gøre bogholderi og administration enkelt og struktureret for alle vores kunder.

Du får en samarbejdspartner der tager hånd om alle dine administrative opgaver. Du får tid til din virksomhed og dine kunder, mens vi tager os af alt det administrative. Ved outsourcing af dit bogholderi opnår du et fleksibelt, bekvemt og besparende samarbejde. Mange mindre virksomheder har stor fordel ud af dette. Læs kunde cases her.

Tina Bruun

TINA BRUUN

DIREKTØR / BOGHOLDER

Tlf: 50 99 49 32

Mail: [email protected]

Helle Fagerlin

HELLE FAGERLIN

BOGHOLDER

Tlf: 20 42 24 29

Mail: [email protected]

louise-Stran_370x240px

LOUISE ANTONSEN

BOGHOLDER

Tlf: 25 70 06 09

Mail: [email protected]

Simon Nymann

SIMON S. NYMANN

STUDIEMEDARBEJDER

Mail: [email protected]

KONTAKT OS

TINA BRUUN

Mit navn er Tina Bruun, jeg er 43 år gammel og er indehaver af TBsupport. Jeg har arbejdet med tal og kundeservice gennem hele mit arbejdsliv. Jeg er oprindeligt uddannet kontor assistent, og har efterfølgende læst både økonomi, markedsføring og salg. Jeg brænder for det jeg laver og har stor fokus på vækst i virksomheder. Det er også baggrunden for at jeg selv startede TBsupport.

Jeg nyder mit job og glædes hver gang jeg kan hjælpe en kunde med at få et større overblik og en lettere hverdag. Jeg brænder for det gode og tætte kundesamarbejde som er en vigtig del af min hverdag.

Når jeg ikke arbejder, er jeg familie menneske. Jeg sætter stor pris på at opleve, ikke kun at leve. Jeg rejser, dyrker fitness, læser bøger og meget andet der gør mig glad.

Tina Bruun
Helle Fagerlin

HELLE FAGERLIN

Mit navn er Helle Fagerlin, jeg er 31 år gammel og har været ansat i TBsupport siden 1. april 2018. I 2009 blev jeg uddannet kontorelev med speciale i offentlig administration ved Østjyllands Politi, hvor jeg bagefter fik en stilling i Regnskab. Derudover har jeg læst en akademimerkonom i Økonomi- og Ressourcestyring.
Jeg har altid godt kunne lide og arbejde med tal, og jeg brænder for at hjælpe kunder med at få en god og sund økonomi i deres virksomheder.

Derudover sætter jeg stor pris på et tæt samarbejde med mine kunder.I min fritid bruger jeg en del tid sammen med min familie, hvor jeg har tvillinger på lige knap 2 år. Derudover spiller jeg håndbold, løber og nyder venner og veninders selskab.

LOUISE ANTONSEN

Mit navn er Louise Antonsen, jeg er 23 år gammel og uddannet Financial Controller i 2017. Jeg startede i studiepraktik hos TBsupport i januar 2017, hvor jeg efterfølgende blev fastansat i august 2017 efter endt uddannelse.

I mit job glædes jeg ved at kunne hjælpe kunder med at skabe et større overblik indenfor bogholderi og administrative opgaver, som i sidste ende medfører en lettere hverdag for mine kunder. I forlængelse heraf værdsætter og vægter jeg det tætte kundesamarbejde højt.

I min fritid er jeg holdleder for et 2. divisions håndboldhold, hvor jeg specielt nyder det sociale samt dét at være en del af håndboldmiljøet. Derudover elsker jeg tiden med mine venner og familie, en god bog samt rejser.

Louise Antonsen
Simon Nymann

SIMON S. NYMANN

Mit navn er Simon S. Nymann, jeg er 23 år og har været ansat i TBsupport siden 2012. Mine primære arbejdsopgave er IT-support og markedsføring samt vedligeholdelse af hjemmeside. Når der er brug for det laver jeg også enkelte tasteopgaver.

Jeg er ved at læse markedsføringsøkonom og er færdig i 2020.

Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, venner og familie. Derudover bruger jeg også meget tid på min egen virksomhed.

Jeg har tidligere været skiinstruktør i Østrig og er vild med at stå på ski, så mine vinterferier foregår altid på ski.

VI OVERHOLDER ALTID DEADLINES

Hos TBsupport sætter vi en ære i at overholde vores deadlines og når vores arbejde til tiden. Vi kræser om vores kunder såvel som om vores opgaver og sørger for at du føler at der bliver taget kærligt hånd om dit bogholderi.

REFERENCER