OM OS OG VORES PASSION

TBsupport har serviceret virksomheder med bogholderi og administration siden 2010. Vi har bred erfaring indenfor mange forskellige brancher, hvilket du får stor glæde af. Vi bestræber os altid på at finde den rigtige løsning til hver enkelt kunde. Derfor er det vigtigt med en god kommunikation omkring dine forventninger og behov.

Vi er meget fokuserede på optimering af arbejdsgange, og på at du får det overblik, der skal til for at have økonomisk tryghed og kunne vækste. Vi i TBsupport har gennem tiden erfaret, hvor stor en forskel det kan gøre for en virksomhed, når der optimeres på arbejdsgange og tidsforbruget på administration mindskes.

Vi gennemgår løbende dine arbejdsgange og laver forslag til forbedringer, når vi kan se, det har en positiv effekt. Vores mission er at gøre bogholderi og administration enkelt og struktureret for alle vores kunder.

Du får en samarbejdspartner, der tager hånd om alle dine administrative opgaver. Du får tid til din virksomhed og dine kunder, mens vi tager os af alt det administrative. Ved outsourcing af dit bogholderi opnår du et fleksibelt, bekvemt og besparende samarbejde. Det har mange mindre virksomheder stor fordel af. Læs kundecases her.

TINA BRUUN

DIREKTØR / BOGHOLDER

Tlf: 50 99 49 32

Mail: [email protected]

ULLA KØPKE

BOGHOLDER

Tlf: 20 42 24 29

Mail: [email protected]

TENNA SEJTEN

BOGHOLDER

Tlf: 25 70 06 09

Mail: [email protected]

Simon Jensen

ELEV

Tlf: 26 70 06 13

Mail: [email protected]

KONTAKT OS

TINA BRUUN

Mit navn er Tina Bruun, jeg er indehaver af TBsupport. Jeg har arbejdet med tal og kundeservice gennem hele mit arbejdsliv. Jeg er oprindeligt uddannet kontorassistent og har efterfølgende læst både økonomi, markedsføring og salg. Jeg brænder for det, jeg laver, og har stor fokus på vækst i virksomheder. Det er også baggrunden for, at jeg selv startede TBsupport.

Jeg nyder mit job og glædes hver gang, jeg kan hjælpe en kunde med at få et større overblik og en lettere hverdag. Jeg brænder for det gode og tætte kundesamarbejde, som er en vigtig del af min hverdag.

Når jeg ikke arbejder, er jeg familiemenneske. Jeg sætter stor pris på at opleve, ikke kun at leve. Jeg rejser, dyrker fitness, læser bøger og meget andet, der gør mig glad.

Tina Bruun

ULLA KØPKE

Mit navn er Ulla Køpke, og jeg startede hos TB Support i oktober 2019.

Jeg har en mangeårig og bred erfaring indenfor bogholderi, løn og administration. Jeg sætter en ære i at udføre store som små opgaver med samme omhu, hvorfor jeg vil gøre mit bedste i mit samarbejde og dialog med kunderne, så kunderne kan optimere deres arbejdsgang og fokusområder. Min drivkraft er et godt, solidt og langvarigt samarbejde og relationer med TB Supports kunder.

I min fritid nyder og værdsætter jeg tiden og nærværet med mine børn, familie og venner. Jeg nyder min fritid både på hjemmefronten samt på rejser. Jeg er ligeledes ofte at finde som tilskuer til fodbold med min familie, da det er en sport, vi finder stor passion for.

TENNA SEJTEN

Fra den 1. januar 2021 starter der en ny medarbejder

SIMON JENSEN

Mit navn er Simon Jensen, og jeg er elev hos TBsupport. Jeg blev færdig med min EUX Business med speciale i kontor i 2019. Jeg har altid vidst, at jeg ville noget med tal, og derfor valgte jeg efter en praktikperiode hos TBsupport at ligge en ansøgning om at blive elev hos dem. Jeg er elev frem til 2021.

Jeg er meget service-minded, efter at have haft et fritidsjob i servicebranchen, og stræber derfor altid efter at give så god og nøjagtig en service som muligt.

I min fritid kan jeg godt lide at bruge tid med min kæreste og venner. Jeg er også meget fodboldinteresseret og går meget op i det.

VI OVERHOLDER ALTID DEADLINES

Hos TBsupport sætter vi en ære i at overholde vores deadlines og nå vores arbejde til tiden. Vi kræser om vores kunder såvel som om vores opgaver og sørger for, at du føler, at der bliver taget kærligt hånd om dit bogholderi.

REFERENCER