OM OS OG VORES PASSION

TBsupport har serviceret virksomheder med bogholderi og administration siden 2010. Vi har en bred erfaring indenfor mange forskellige brancher, som du får stor glæde af. Vi bestræber os altid på at finde den rigtige løsning til hver enkelt kunde. Derfor er det vigtigt med en god kommunikation omkring dine forventninger og behov.

Vi er meget fokuseret på optimering af arbejdsgange og at kunden får det overblik der skal til for at have økonomisk tryghed og kunne vækste. Vi i TBsupport har gennem tiden erfaret hvor stor en forskel det kan gøre for en virksomhed når der optimeres på arbejdsgange og tidsforbruget på administration mindskes.

Vi gennemgår løbende vores kunders arbejdsgange og laver forslag til forbedringer når vi kan se det har en positiv effekt. Vores mission er at gøre bogholderi og administration enkelt og struktureret for alle vores kunder.

Du får en samarbejdspartner der tager hånd om alle dine administrative opgaver. Du får tid til din virksomhed og dine kunder, mens vi tager os af alt det administrative. Ved outsourcing af dit bogholderi opnår du et fleksibelt, bekvemt og besparende samarbejde. Mange mindre virksomheder har stor fordel ud af dette. Læs kunde cases her.

TINA BRUUN

DIREKTØR / BOGHOLDER

Tlf: 50 99 49 32

Mail: [email protected]

ULLA KØPKE

BOGHOLDER

Tlf: 20 42 24 29

Mail: [email protected]

LOUISE ANTONSEN

BOGHOLDER

Tlf: 25 70 06 09

Mail: [email protected]

Simon Jensen

ELEV

Tlf: 26 70 06 13

Mail: [email protected]

KONTAKT OS

TINA BRUUN

Mit navn er Tina Bruun, jeg er 44 år gammel og er indehaver af TBsupport. Jeg har arbejdet med tal og kundeservice gennem hele mit arbejdsliv. Jeg er oprindeligt uddannet kontor assistent, og har efterfølgende læst både økonomi, markedsføring og salg. Jeg brænder for det jeg laver og har stor fokus på vækst i virksomheder. Det er også baggrunden for at jeg selv startede TBsupport.

Jeg nyder mit job og glædes hver gang jeg kan hjælpe en kunde med at få et større overblik og en lettere hverdag. Jeg brænder for det gode og tætte kundesamarbejde som er en vigtig del af min hverdag.

Når jeg ikke arbejder, er jeg familie menneske. Jeg sætter stor pris på at opleve, ikke kun at leve. Jeg rejser, dyrker fitness, læser bøger og meget andet der gør mig glad.

Tina Bruun

ULLA KØPKE

Mit navn er Ulla Køpke, jeg er 46 år gammel. Jeg er startet hos TB Support i oktober 2019.

Jeg har en mangeårig og bred erfaring indenfor bogholderi, løn og administration. Jeg sætter en ære i at udføre store som små opgaver med samme omhu, hvorfor jeg vil gøre mit bedste i mit samarbejde og dialog med kunderne, så kunderne kan optimere deres arbejdsgang og fokusområder. Min drivkraft er et godt, solidt samt langvarigt samarbejde og relationer med TB Supports kunder.

I min fritid nyder og værdsætter jeg tiden og nærværet med mine børn, familie og venner. Jeg nyder min fritid både på hjemmefronten samt på rejser, jeg er ligeledes ofte at finde som tilskuer til fodbold med min familie, da dette er en sport, vi finder stor passion for.

LOUISE ANTONSEN

Mit navn er Louise Antonsen, jeg er 24 år gammel og uddannet Financial Controller i 2017. Jeg startede i studiepraktik hos TBsupport i januar 2017, hvor jeg efterfølgende blev fastansat i august 2017 efter endt uddannelse.

I mit job glædes jeg ved at kunne hjælpe kunder med at skabe et større overblik indenfor bogholderi og administrative opgaver, som i sidste ende medfører en lettere hverdag for mine kunder. I forlængelse heraf værdsætter og vægter jeg det tætte kundesamarbejde højt.

I min fritid er jeg holdleder for et 2. divisions håndboldhold, hvor jeg specielt nyder det sociale samt dét at være en del af håndboldmiljøet. Derudover elsker jeg tiden med mine venner og familie, en god bog samt rejser.

SIMON JENSEN

Mit navn er Simon Jensen. Jeg er elev hos TBsupport. Jeg blev færdig med min Eux Business med speciale i kontor i 2019. Jeg har altid vidst at jeg ville noget med tal, og derfor valgte jeg, efter en praktik periode hos TBsupport, at ligge en ansøgning om at blive elev hos dem. Jeg er elev frem til 2021.

Jeg er meget service-minded, efter at have haft et fritidjob i servicebranchen, og stræber derfor altid efter at give den bedste og mest nøjagtige service som muligt.

I min fritid kan jeg godt lide at bruge tid med min kæreste og venner. Jeg er også meget fodbold interesseret og går meget op i det.

VI OVERHOLDER ALTID DEADLINES

Hos TBsupport sætter vi en ære i at overholde vores deadlines og når vores arbejde til tiden. Vi kræser om vores kunder såvel som om vores opgaver og sørger for at du føler at der bliver taget kærligt hånd om dit bogholderi.

REFERENCER