Adresse

Gl. Sellingvej 1, 8370 Hadsten

Vores ydelser

Optimering af arbejdsprocesser

Hos TBsupport er vi altid klar til at hjælpe dig med at få styr på din virksomheds regnskab og optimering af dine arbejdsprocesser, så det hele forløber uden problemer. Vi hjælper dig med alt fra lønindberetning til årsregnskab.

Vi tilbyder flere forskellige ydelser inden for bogholderi, bogføring og regnskab til kunder i Randers, Silkeborg og Skanderborg, men vi har også kunder i resten af landet. Står du og mangler en kompetent bogholder med overblik, som kan hjælpe dig med dine regnskaber, kan du læse mere om de mange forskellige ydelser, vi tilbyder nedenfor.

Bogføring

Få styr på dine mange bilag én gang for alle og slip for besværet. Få hjælp til:

Løn

Få hjælp til alt, der vedrører løn til medarbejdere og lønindberetning hos TBsupport. Vi hjælper dig bl.a. med følgende opgaver:

Digitalisering

Der bliver stillet større og større krav til digitalisering af virksomhederne. Ønsker du at digitalisere din virksomhed, kan vi også hjælpe dig med dette. Her hjælper vi bl.a. med opgaver som:

Kunder & Kreditorer

Mange virksomheder har ikke kun brug for bogføring, men har også brug for hjælp til håndtering af faktureringer, rykkere og inkassosager, som vi også hjælper med.

Årsregnskab

Vær sikker på, at dit årsregnskab er korrekt og afstemt med hjælp fra os. Få hjælp til:

Andet

Vi tilbyder selvfølgelig også mange andre opgaver, som du som kunde kan få glæde af. Nedenfor kan du se, hvilke typer opgaver, vi også udfører:

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sørger for, at din virksomhed er i trygge hænder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.