Adresse

Gl. Sellingvej 1, 8370 Hadsten

Kunder & Kreditorer

Lad os klare arbejdet

Det er nemt at holde styr på dine mange kunder og kreditorer, når du lader TBsupport om arbejdet. Uanset hvor mange kunder og kreditorer, du end måtte have, kan du være sikker på, at vi har styr på dem alle. Vi holder styr på det hele, og kan bl.a. hjælpe med:

tbsupport_hvorfor_vælge_outsourcing

Fakturering og rykkerprocedure

For mange virksomheder er det altid rart at kunne sende fakturaer ud på udført arbejde. Men selve processen kan godt være tidskrævende at stå for selv – især hvis du har mange kunder og kreditorer, som dagligt skal betale eller have penge.

Hos TBsupport hjælper vi gerne med fakturering af dine kunder. Når vi står for din fakturering, slipper du for besværet selv. Vi holder styr på dine kunder og kan varetage fakturering, hvis ikke du ønsker at stå for det selv. Vi holder også øje med, om dine kunder betaler til tiden og står gerne for rykkerprocedure efter aftale med dig. Det betyder, at du ikke selv skal holde øje med, om en faktura bliver betalt, og det hele kan dermed køre automatisk med fakturering og rykkerprocedure, hvis du ønsker det.   

Inkasso - oprettelse af inkassosager

Indimellem sker der det, at en kunde ikke vil betale den faktura, du har udsendt. Selvom dette kan være træls og svært at undgå, kan vi hos TBsupport hjælpe dig, hvis det skulle ske, at kunden ikke betaler. Vi har en aftale med et advokatfirma, der kan køre sagen videre som inkasso. 

Kreditorer og kreditorstyring

Har din virksomhed brug for at få kreditorstyring, kan TBsupport også hjælpe med dette. Vær sikker på, at dine regninger og kreditorer bliver betalt rettidigt med vores kreditorstyring. Med styring af kreditorer sørger vi for at holde styr på, hvem der skal have penge, hvor meget og hvornår. Vores kreditorstyring giver dig et klart overblik over alle dine kreditorer.

Kreditorstyring og afstemning kan være en stor opgave, men hos os bliver det lavet løbende, så det bliver en nem opgave. Vi varetager også gerne opgaven med at betale dine kreditorer, hvis vi får adgang til din bank. Du behøver således slet ikke tænke på, om dine kreditorer bliver betalt, og om det bliver gjort rettidigt, da vi har styr på alle elementer af kreditorbetaling- og styring.

Gør kreditorstyring nemt og overskueligt

Hvis du ikke selv ønsker at sidde med overblikket over kunder og kreditorer, så lad os sammen finde den rigtige løsning til dig. Vi hjælper med alle opgaver, du har brug for.

Udover at hjælpe med ovenstående opgaver, hjælper vi selvfølgelig også virksomheder med andre ad hoc-opgaver, som du kan finde her på siden. Du kan således trygt kontakte TBsupport, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring til os på telefon 50 99 49 32 eller send os en mail på tbsupport@tbsupport.dk, så vender vi tilbage med et bud på, hvordan vi kan hjælpe bedst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sørger for, at din virksomhed er i trygge hænder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.