Adresse

Gl. Sellingvej 1, 8370 Hadsten

Digitalisering

Alt samlet på computeren

De seneste år er der kommet et større fokus på digitalisering af de administrative arbejdsgange i virksomheder, herunder i bogholderiet. Denne digitale udvikling har TBsupport selvfølgelig også taget til sig.

Vi har hjulpet flere af vores kunder med digitalisering af deres virksomhed. Hvor virksomhederne før havde store mængder af papir, har de nu et helt eller delvist digitaliseret system, hvor alt ligger digitalt i økonomisystemet. Det er bl.a. både finansbilag, kreditorfakturaer og egne ordresedler, som dine medarbejdere udfylder på telefonen, der bliver tilgængelige digitalt.

Når du vælger TBsupport som din samarbejdspartner til digitalisering af virksomheden, er vi med dig hele vejen, og hjælper dig i gang med din nye hverdag. Vi synes nemlig, at det skal være nemt at komme i gang med digitalisering af sin virksomhed. 

TBsupport-digitalisering

Hvad er digitalisering?

Digitalisering af virksomheder betyder i korte træk, at alle dokumenter, bilag, fakturaer og diverse bliver lagret digitalt fremfor i papirform. Med digitalisering kan du se frem til en papirløs hverdag, hvor dine arbejdsprocesser bliver optimeret. I en digitaliseret virksomhed vil alle jeres dokumenter være nemt tilgængelige digitalt, og både du og bogholderen slipper for at rode og finde frem til papirer, der skal lagres i det digitale system. Digitalisering af virksomheden kan dermed gøre det nemmere for jer at holde styr på de mange forskellige dokumenter, bilag og lign., og samtidig spare jer for en hel del tid.

Tag digitalisering lidt ad gangen

Med de nye regler, skal virksomheder have digitaliseret deres bilag hen over de næste år, alt efter hvilken virksomhedstype man har. Hvis din virksomhed endnu ikke er kommet i gang med digitalisering, kan vi hos TBsupport hjælpe dig. Uanset om du er klar til den helt store digitaliseringsstrategi, eller du har lyst til og brug for en kombinationsløsning, står vi klar med viden og hjælp, så du kan tage det i dit eget tempo. Sammen finder vi frem til, hvor det giver mest mening for jer at optimere og digitalisere jeres arbejdsproces. Det giver jer mulighed for stille og roligt at vænne jer til tanken om en digital hverdag.

Vi tilbyder også muligheden for at komme ud til dig i din virksomhed for at se på din nuværende situation, så vi sammen finder frem til den bedste digitaliseringsløsning for dig. 

Vi hjælper med digitalisering af din virksomhed

Med digitalisering af din virksomhed kan du spare rigtig mange penge og ikke mindst tid og ressourcer. Det er slut med de glemte indberetninger eller forsvundne bilag. Med digitalisering hos TBsupport får du hjælp til at blive helt papirløs på den bedst mulige måde.

Vi ved, at det er en stor mundfuld og en særdeles krævende proces at blive helt digital, da der er mange arbejdsgange, der skal ændres. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig grundigt igennem alle trin, så du kan komme godt fra start med din nye digitaliseringsstrategi og få styr på din nye digitaliserede hverdag. Udbyttet af en digitalisering i virksomheden er bl.a. en optimeret arbejdsproces og en meget bedre indsigt og kontrol over jeres data og processer. Med andre ord: Det er det hele værd.

Vores store erfaring gør, at du får en grundig hjælp og rådgivning til, hvordan vi bedst optimerer på lige præcis dine arbejdsprocesser. TBsupport kan være din tovholder og samarbejdspartner i vejen mod en digitaliseret virksomhed.

Kontakt os endelig på telefon 50 99 49 32 eller via mail tbsupport@tbsupport.dk og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med digitalisering og optimering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sørger for, at din virksomhed er i trygge hænder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.