Adresse

Gl. Sellingvej 1, 8370 Hadsten

Løn

Få styr på din økonomi med TBsupport

Har du helt styr på løn og alt, hvad det indebærer? Eller er lønberegning noget, du helst gerne vil undgå at sidde med?

Løn er en vigtig faktor for dine medarbejdere, og får de ikke deres løn, eller er der fejl i lønnen, kan det påvirke dine medarbejderes loyalitet over for dig.

 

Hvis du ikke selv orker eller har tid til at sidde med lønberegninger og lønindberetningen, så lad os hos TBsupport hjælpe. Vi hjælper dagligt mange forskellige kunder i både små og mellemstore virksomheder, der ikke har overskuddet eller ressourcerne til at klare lønarbejdet selv. Her hjælper vi derfor med at sikre en korrekt løn og lønkørsel til medarbejdere, og vores team af dygtige bogholdere er også klar til at hjælpe dig. 

DSC_3727

Lønberegning og lønindberetning

Har din virksomhed brug for at få lavet lønberegning og/eller lønindberetning, kan TBsupport være din samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i at arbejde med løn og lønberegning, og betegner det som en af vores spidskompetencer.

Vi hjælper med alle aspekter inden for løn og lønadministration, og kan bl.a. hjælpe dig med:

Vi beregner dine medarbejderes løn og varetager indberetning via dit valgte lønsystem. Vi sørger for, at dine medarbejdere får den korrekte løn til tiden, og vi sørger for at alle oplysninger er korrekte, herunder tillæg, skat, pension, ferie og ferietillæg, AM-bidrag og meget mere.

Har du brug for at søge om refusion ved sygdom eller barsel, har vi også god erfaring i det.

Vi sørger selvfølgelig for korrekt afstemning af A-skat, AM-bidrag og feriepenge samt E-indkomst. Vi sætter os selvfølgelig også ind i de forskellige overenskomster, der end måtte være. Kort sagt håndterer vi hele processen med løn, så du slipper for det.

Lønsystemer

Har du allerede et lønsystem, inden du bliver kunde hos os, benytter vi selvfølgelig dette lønsystem, såfremt det ønskes. Ønsker du at vi opretter en ny aftale om et nyt lønsystem, kan vi også sagtens hjælpe med dette.

Vi har mange års erfaring med flere forskellige lønsystemer, og uanset hvilket lønsystem I bruger, kan vi hjælpe jer med rettidig lønindberetning og lønberegning.

Outsourcing af lønadministration

Vi ved godt, at løn kan være en træls og kringlet proces, særligt hvis du ikke har tiden eller lysten til at sidde med det. Med outsourcing af lønadministration overlader du alt lønarbejdet til tredjepart, som eks. en bogholder eller revisor. Det er således bogholderen eller revisoren, som står for at køre lønnen, så den kommer til tiden hos dine medarbejdere.

Der er mange fordele ved at få outsourcet lønadministration til en ekstern tredjepart. For det første slipper du selv for besværet, eller for at betale en ekstra medarbejder til også at sidde med denne opgave. For det andet behøver du ikke sætte dig ind i alle regler vedr. løn, pension, ferie osv. Det letter arbejdsbyrden for dig.

Vi hjælper med at sætte os ind i de forskellige overenskomster, så du slipper for at holde styr på dette. Vi oplever af erfaring, at dette hjælper særligt håndværkerbranchen ift. elever og de mange forskellige satser. Her tilretter vi satserne, så de hele tiden er korrekte. Du kan derfor med fordel få outsourcet lønadministration hos os, så du på den måde sikrer, at dine medarbejdere får deres løn til tiden og samtidig undgår fejl.

Med outsourcing af din lønadministration til teamet hos TBsupport er du i helt trygge hænder, og du kan altid nemt få fat i os, hvis du har brug for det. Vi leverer høj ekspertise og viden om alt inden for løn og lønadministration, så du kan fokusere på andre ting. Da vi hjælper flere forskellige brancher og virksomheder, kender vi til de mange forskellige elementer vedr. løn, som du måske ikke selv kender til. Kontakt os i dag på 50 99 49 32 eller tbsupport@tbsupport.dk, så vi sammen kan se på at hjælpe din virksomhed bedst muligt.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sørger for, at din virksomhed er i trygge hænder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.