Adresse

Gl. Sellingvej 1, 8370 Hadsten

Bogføring

Alt samlet på et sted

Hos TBsupport er vi eksperter i bogføring og regnskab. Vi varetager alle former for bogholderiopgaver, store som små. Vi går altid professionelt til opgaven, og har stor erfaring indenfor mange forskellige brancher. Det giver dig en tryghed, når du som kunde lægger ansvaret for bogføring i vores hænder.

Bogføring hos TBsupport

Når du vælger at få TBsupport til at bogføre for dig, får du alt samlet på ét sted. Det betyder, at vi tager os af alt, der har med bogføring at gøre. Vi hjælper dig med opgaver som:

Når du har afleveret alle dine bilag, enten i papirform eller digitalt, tager vi os af resten af arbejdet.

Efter vi har bogført alle dine bilag, laver vi en bankafstemning, og du vil herefter modtage en liste over evt. manglende bilag.

Vi afstemmer kreditorer, så vi sikrer, at alt er med, og står også for momsopgørelse samt indberetning, hvis du ikke selv vil indberette. Vi kan også beregne lønsumsafgift samt sørge for indberetning.

Tenna ved PC

Hvorfor er bogføring vigtigt?

Bogføring henviser til den procedure, hvor du registrerer alle din virksomheds udgifter og indtægter. Ordet bogføring kommer af, at du i gamle dage skulle bogføre dine udgifter og indtægter i en bog. Nu om dage sker bogføringen heldigvis digitalt i forskellige bogføringssystemer, hvilket letter arbejdet en hel del.

Bogføring er vigtigt for din virksomheds overblik. Når du bogfører korrekt, vil du nemmere kunne lave et årsregnskab, når tiden er til det. Samtidig er det et krav, at du kan dokumentere din virksomheds bilag i mindst 5 år. Dermed kan du også dokumentere økonomien i virksomheden overfor Skattestyrelsen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvad skal din virksomhed bogføre?

Din virksomhed skal bogføre alt, hvad der købes og sælges for i virksomheden. Det betyder, at du skal bogføre virksomhedens fakturaer, alle transaktioner, udlæg fra medarbejdere, bilag og posteringer. Det kan være svært at have overblik over alt det, der skal bruges til bogføring, og derfor har vi den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med det, så din bogføring bliver korrekt. Du kan altid spørge os til råds, hvis du ikke ved, hvad du skal gemme eller smide væk.

ny bogføringslov 2022

I maj 2022 blev der vedtaget en ny bogføringslov, der erstatter den gamle bogføringslov. Nogle af de nye vedtagelser er allerede trådt i kraft i juli 2022, og andre træder først i kraft senere.

En af de helt store ændringer er dog, at der fra d. 1. januar 2023 er krav om, at alle virksomheder skal bogføre digitalt. Det betyder, at hvis du stadig har papirbilag, skal disse erstattes med digitale bilag.

Hos TBsupport er vi helt klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at blive klar til den nye bogføringslov. Vi har mange års erfaring med digitale systemer og bilag, og hjælper dig igennem hele processen.

Har du spørgsmål til den nye bogføringslov eller ønsker du vores rådgivning og hjælp, så tag kontakt til os allerede i dag. 

Hjælp til bogføring

Har din virksomhed brug for hjælp til bogføring, så du kan få et overblik over din virksomheds udgifter og indtægter, så tag kontakt til TBsupport. Når du vælger outsourcing af bogføring til os, er du garanteret høj kvalitet og faglighed.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med bogføring gennem de sidste mange år, og vi har derfor stor ekspertise inden for bogføring. Kontakt os på telefon 50 99 49 32 eller mail tbsupport@tbsupport.dk, og få et tilbud på bogføring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sørger for, at din virksomhed er i trygge hænder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.