Adresse

Gl. Sellingvej 1, 8370 Hadsten

Årsregnskab

Vælg os, når der skal være styr på tingene

De fleste virksomheder skal én gang om året indberette et såkaldt årsregnskab for virksomheden til Erhvervsstyrelsen.

Det kan hurtigt blive en lang og krævende proces, der tager tid, hvis du ikke har helt styr på, hvornår og hvordan det skal gøres. Får du hjælp til årsregnskab fra en revisor og kvalificeret bogholder, slipper du for selv at bekymre dig om årsregnskabet.

TBsupport er eksperter i årsregnskab, og kan derfor hjælpe dig og din virksomhed med korrekt udarbejdet årsregnskab.

tastatur og lommeregner

HVad er et årsregnskab?

Et årsregnskab er din virksomheds regnskab for året, der er gået, og indeholder al dokumentation omkring virksomhedens økonomi, herunder både indtægter og udgifter. Årsregnskabet skal efter hvert regnskabsår indsendes til Erhvervsstyrelsen. Der er tidsfrist på, hvornår forskellige virksomheder skal aflevere deres årsregnskab. Alle virksomheder skal udarbejde et årsregnskab, men det er ikke alle, der behøver at indsende regnskabet. Er du eks. en enkeltmandsvirksomhed, er det ikke nødvendigt at indsende dit årsregnskab til Erhvervsstyrelsen, men det skal dog stadig udarbejdes og bruges i forbindelse med indberetning til SKAT. 

 

Fordele ved et årsregnskab

Der er flere grunde til, hvorfor det er en god idé at udarbejde et årsregnskab. Én af dem er selvfølgelig, at det for mange virksomheder er lovpligtigt at indberette årsregnskabet til Erhvervsstyrelsen. Men årsregnskabet kommer også dig selv til gode, da det giver et klart overblik over din virksomheds økonomi. Du vil således hele tiden have et overblik over, om indtægter og udgifter hænger sammen, og om virksomhedens økonomi er sund. 

Indberet årsregnskab i tide

Som virksomhed er der en bestemt frist for, hvornår du skal indberette dit årsregnskab. Hvornår fristen er, afhænger af din virksomhedstype. Som udgangspunkt skal de fleste virksomheders årsregnskab indberettes senest et halvt år efter det pågældende regnskabsår er afsluttet. Overholder du ikke denne frist for indberetning af årsregnskab, kan din virksomhed blive pålagt en bøde eller sågar blive tvunget til at opløse selskabet. Derfor er det yderst vigtigt, at du som virksomhed overholder denne frist for indberetning af årsregnskab.

Hjælp til årsregnskab

Har din virksomhed brug for hjælp til årsregnskab, kan TBsupport være din samarbejdspartner. Ved at lade os hjælpe dig med dit årsregnskab, slipper du for meget af arbejdet selv, og du sparer samtidig både tid og penge. Vi hjælper dig bl.a. med:

Når dit regnskabsår er afsluttet, sørger vi for at gennemgå og afstemme alle dine konti. Vi klargør alt materialet til din revisor og afleverer det gerne, så vi kan gennemgå de afstemninger, vi har lavet. Vi har altid et godt og tæt samarbejde med vores kunders revisorer. Er der spørgsmål fra revisoren, står vi altid til rådighed.

At få en professionel bogholder til at hjælpe dig med dit årsregnskab har mange fordele. Du slipper bl.a. for selv at bruge tid og ressourcer på at få styr på årsregnskabet. Ved at overlade arbejdet til os, får du frigjort tid til alle de andre vigtige gøremål, der er i din virksomhed. Derudover kan professionel hjælp til årsregnskab sikre dig, at regnskabet er udført og opstillet korrekt, så du derved undgår fejl. Kontakt os på 50 99 49 32 eller tbsupport@tbsupport.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din virksomheds årsregnskab.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sørger for, at din virksomhed er i trygge hænder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.